Meer informatie:
0416 - 31 21 44
  • Poezenhotel

De poezen hebben ieder een eigen verblijf. Hier is bewust voor gekozen zodat wij van elke poes kunnen zien of zij wel voldoende eten, drinken en hun behoefte doen. Buiten de openingstijden kunnen de poezen alleen of in groepjes op de afdeling los lopen.

Elk verblijf is voorzien van een heerlijk slaap plekje d.m.v. een kussentje en/of dekentje, een krabmatje, een voer- en drinkbakje en uiteraard een kattenbak. Meerdere poezen uit een gezin kunnen, als dat gewenst is, bij elkaar. Wij hebben de mogelijkheid de verblijven daarop aan te passen.

Voeding

Wij gebruiken een hoogwaardig premium voer van ProPlan dat tevens blaasgruis voorkomend is. Indien de poes dieet voer heeft kunt u dat meebrengen.

Vlooienbehandeling

Elke poes dient voor binnenkomst behandeld te zijn tegen vlooien.

Katers

Katers ouder dan 6 maanden dienen gecastreerd te zijn.

Vaccinaties

Om de gezondheid van de poezen die in ons hotel verblijven te kunnen waarborgen dient elke poes 3 weken voor de eerste gereserveerde dag, gevaccineerd te zijn.

Verplichte enting: katten en niesziekte

Advies enting: Bb vaccinatie (bordetella bronchiseptica) neusdruppel enting. Op welke manier(en) laten we over aan het advies van uw eigen dierenarts.

Het vaccinatiebewijs dient u bij elk bezoek mee te brengen.

Medicatie

Het is geen probleem voor ons wanneer u medicatie meeneemt.

Bel ons op 0416 - 31 21 44 of kom bij ons langs voor meer informatie.

  • Wij vinden de Kwebmeute geweldig, maar onze Bob denkt er anders over. Hij is liever thuis.
  • Wij brengen onze kater nu ook al jaren naar de Kwebmeute, natuurlijk vind hij het reizen van en naar de bestemming wat minder, maar wij hebben het gevoel dat hij het bij de Kwebmeute goed heeft. Ook vinden wij dat de aandacht van de mensen die met de dieren bezig zijn heel erg professioneel en attent richting de dieren. Dus ja! een aanrader.
  • Heel tevreden over de kwebmeute. Dribbel komt er graag.